Produse din carne |
Sarea Hi fosfat : - Imbunatateste gustul (culoare, miros,) - Creste retentia de apa - Creste solubilitatea proteinelor . - Imbunatateste stabilitatea emulsiei - Actioneaza ca un agent secvestrant - Previne distrugerea micro-biologica. |
Fosfati pentru adaugare uscata : |
Calitatea emulsiilor sau a halcilor mari depinde de legarea efectiva a proteinelor, grasimii si a componentelor apoase si pe stabilizarea emulsiei. Aditivii alimentari Hi ofera solutia ideala pentru legarea ,emulsificarea si prezervarea unei game largi de produse. |
Produs | Valori tipice | Numarul E-ului | Aplicatia principala | % P2O5 | pH (1%) | |||||||||||||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Hi M 245 | 60 | 7.0 | E 450, E 452 | Liant de vascozitate medie a emulsiilor, pentru legaturile de tip emulsie
Hi M 249
| 58
| 7.7
| E 450, E 452
| Liant de vascozitate medie a emulsiilor, pentru legaturile de tip emulsie
| Hi M 248
| 55
| 8.9
| E 450, E 451, E 452
| Liant de vascozitate medie a emulsiilor, pentru legaturile de tip emulsie
| Hi M 447
| 57
| 8.9
| E 450, E 452
| Liant de vascozitate medie a emulsiilor, pentru carnati
| Hi M 242
| 58.5
| 7.3
| E 450
| Liant ne-vascos pentru carnati.
| Hi M 345
| 56
| 8.8
| E 450, E 451, E 452
| Aditiv ne-vascos de taiere pentru bucati de carne maruntite.
| Hi M 280
| 57
| 9.5
| E 450, E 451, E 452
| Liant de vascozitate ridicata pentru carnati si emulsii de carne complicate .
| |
Fosfati pentru prepararea saramurilor : |
Fosfatii Hi pentru prepararea saramurilor sunt foarte solubili si prin urmare usor injectabile. Previn scurgerile si pierderile prin umezeala in timpul perioadei de raft, stabilizeaza culoarea, imbunatatesc gustul si aspectul si previn cresterile microbiene. |
Produs | Valori tipice | Numarul E-ului | Aplicatia principala | % P2O5 | pH (1%) | |||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Hi M 347N | 60.5 | 7.5 | E 450, E 451, E 452 | Aditivi de saramura pentru pasari de curte
Hi M 254
| 56
| 8.7
| E 450, E 451
| Aditivi de saramura pentru sunca preparata si bucati de carne
| Hi M 255
| 58.5
| 8.7
| E 450, E 451, E 452
| Aditivi de saramura reci pentru toate produsele injectabile
| Hi M 276
| 58
| 8.7
| E 450, E 451, E 452
| Aditivi de saramura reci cu functionalitate crescuta.
| Hi M 344
| 52
| 8.8
| E 450, E 451
| Aditivi de saramura reci cu nivel scazut de sodiu.
| |